OBIADY

Jadłospis

Wycieczki z czerwca odliczane będą w lipcu, zwrot na konta.

 

2018-06-18 - poniedziałek

Obiad: ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM 250-300 g, SKŁAD:kości karkowo schabowe, skrzydełka indycze, RYŻ, koncentrat pomidorowy, pomidory z puszki krojone, marchew, pietruszka, por, SELER, pietruszka natka, ŚMIETANA UHT 12 %, liść laurowy, ziele angielskie, sól sodowo potasowa, pieprz czarny i ziołowy

ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM 195 g , SKŁAD : ziemniaki, koperek, sól sodowo potasowa

KOTLET MIELONY 85 g,  SKŁAD : szynka myszka, JAJKA, BUŁKA czerstwa, cebula,bułka tarta, olej, sól sodowo potasowa, pieprz ziołowy i czarny

MIZERIA, SKŁAD: ogórek świeży, koperek, jogurt naturalny, ŚMIETANA UHT 12 %, GALARETKA DO PICIA 150-200 ml, SKŁAD: galaretka owocowa

BRZOSKWINIE, SKŁAD: brzoskwinie

Alergeny: 1, 7, 9, 1, 3, 7

 

2018-06-19 - wtorek

Obiad: ZUPA JARZYNOWA NA MIĘSIE 250-300 ml, SKŁAD: skrzydełka indycze, udka z kurczaka, marchew, pietruszka, por, SELER, kalafior, brokuły, sól sodowa potasowa, koperek, pieprz, pieprz ziołowy, ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, lubczyk, kapusta świeża

KLUSECZKI GNOCCHI Z SOSEM GRZYBOWYM 200g/30 ml, SKŁAD: mąka, jajka, grzyby

OGÓREK ŚWIEŻY, SKŁAD: ogórek świeży

CZEREŚNIE, SKŁAD: czereśnie

KOMPOT Z OWOCÓW MIESZANYCH 150-200 g, SKŁAD: owoce mieszane, cukier

Alergeny: 9, 1

 

2018-06-20 - środa

Obiad: KAPUŚNIAK Z MŁODEJ KAPUSTY NA MIĘSIE Z NATKĄ ZIELONEJ PIETRUSZKI 250-300 g, SKŁAD: skrzydełka z indyka, udka z kurczaka, marchew, pietruszka, por, SELER, ziemniaki, natka pietruszki, kapusta biała, lubczyk,sól sodowo potasowa,pieprz,pieprz ziołowy, słonina, cebula, ziele angielskie, liść laurowy

FRYTKI, SKŁAD:ziemniaki, olej

KOTLET PANIEROWANY Z KURCZAKA 65-100 g, SKŁAD:filet z kurczaka, sól sodowo potasowa, pieprz mielony, pieprz ziołowy, papryka ostra i słodka, JAJKA, BUŁKA TARTA, olej

POMIDOR, SKŁAD: pomidor

WODA Z CYTRYNA DO PICIA 150-200 g, SKŁAD: woda, cytryny

Alergeny: 9, 1, 3

Opłaty za obiady i podwieczorki

OPŁATA ZA OBIADY W CZERWCU:

13 x 3,50 = 45,50

Podwieczorków nie ma

 


Godziny pracy

8:00 - 8:30 przyjmowanie dostaw

8:30 - 11:00 przyjmowanie interesantów

11:00 - 13:00 obiad

13:00 - 15:00 praca biurowa

15:00 - 16:00 wydawanie podwieczorków

Regulamin

Regulamin stołówki szkolnej - tutaj


 

Szkoła bierze udział w programie "jeMY zdrowo".      

Mogą Państwo sprawdzić jadłospis stołówki za pomocą strony internetowej www.jemyzdrowo.edu.pl lub bezpłatnej aplikacji(do pobrania na stronie programu).

Szanowni rodzice, kochani uczniowie.

Od 20 października 2014r. wydawanie posiłków odbywa się w wyremontowanej kuchni i stołówce. Zdjęcia

Koszt jednego posiłku dla uczniów wynosi 3,50 zł. 

W roku szkolnym 2016/2017 wydawanie obiadów rozpoczynamy OD 5 WRZEŚNIA.

Zgłoszenia na posiłki przyjmuje pani intendentka.

Dzieci zgłoszone u intendentki do 2 września będą mogły chodzić na obiady od 5 września, dzieci zgłoszone od 5 września rozpoczną od następnego dnia po dacie zapisu (np. zgłoszenie złożone u pani intendentki 5 września - dziecko będzie mogło przyjść na obiad 6 września).

Termin płatności za obiady: do 10 dnia każdego miesiąca -  przelewem na konto lub w wybranych oddziałach banku(bez prowizji).

NIE MA MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WPŁAT U INTENDENTKI.

Wykaz placówek Banku PEKAO S.A., w których wpłaty przyjmowane są bez opłat i prowizji - tutaj

Nr konta:

Bank Pekao S.A. 91 1240 1268 1111 0010 3841 5604

W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę i za jaki miesiąc jest opłata.

BARDZO PROSIMY O WPŁACANIE KWOT PODANYCH PRZEZ PANIĄ INTENDENTKĘ, NIE ZAOKRĄGLANIE (NAWET O 1 GROSZ).

NIEOBECNOŚĆ DZIECKA NA OBIEDZIE NALEŻY ZGŁOSIĆ OSOBIŚCIE LUB TELEFONICZNIE NIE PÓŹNIEJ NIŻ DO 9.00 DANEGO DNIA TEL.58 553 12 60 WEW.30

ZGŁOSZENIA DOKONANE W PÓŹNIEJSZYCH GODZINACH BĘDĄ UWZGLĘDNIANE OD NASTĘPNEGO DNIA.                                                                                         

W PRZYPADKU ZALEGŁOŚCI W OPŁATACH ZA OBIADY DZIECKO OD NOWEGO MIESIĄCA NIE BĘDZIE MOGŁO KORZYSTAĆ ZE STOŁÓWKI, DO MOMENTU UREGULOWANIA ZALEGŁOŚCI.  

Zwroty za niewykorzystane obiady dokonywane są w następnym miesiącu na podstawie zgłoszonych rezygnacji.

Smacznego.